Hoe lang duurt het voordat het bestelde pakket in huis is?
Dat ligt er aan of je luiers bestelt die we op voorraad hebben (dat zijn de luiers die je in de webwinkel ziet staan) of liever een pakket op maat bestelt. Alle bestellingen worden in principe binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Wil je liever een pakket op maat bestellen, dan kun je contact met ons opnemen via info@wasbare-luier.nl. Wij sturen je dan een overzicht van alle beschikbare kleuren en prints waaruit je kunt kiezen. Zodra je je keuze aan ons hebt doorgegeven gaan wij de gekozen kleuren en prints voor je nabestellen, de levertijd van je bestelling is dan ongeveer 10 werkdagen.

 

Niet alle kleuren of prints komen overeen met de voorkeur die ik heb doorgegeven, hoe kan dat?
Wanneer wij een pakket op maat voor je nabestellen, dus nadat je ons hebt gemaild voor een overzicht van alle beschikbare kleuren en prints, kans het héél soms gebeuren dat er een andere kleur of print in het pakket zit dan je had besteld. Dit komt dan doordat die kleur of print op het moment niet leverbaar was. Wij proberen dan altijd eerst contact met je op te nemen. Als we geen contact kunnen krijgen kiezen we een kleur of print uit die zoveel mogelijk lijkt op je oorspronkelijke keuze. Natuurlijk houden we ook rekening mee met het geslacht van je kindje. Als je bijvoorbeeld een pakket hebt samengesteld voor een meisje, doen we er niet opeens een stoere blauwe luier in! Vind je de vervangende kleur of print écht niet leuk, stuur ons dan een mailtje. De luier(s) mag je dan naar ons terugsturen en er (een) andere voor uitkiezen! Wanneer meerdere kleuren of prints niet leverbaar zijn nemen we daarover altijd eerst contact met je op, zodat je zelf vervangende kleuren of prints kunt uitkiezen.

 

Verzenden jullie ook naar België en Duitsland?
Jazeker, wij verzenden onze luiers ook naar België en Duitsland! De verzendkosten zijn een beetje afhankelijk van de grootte van je bestelling. Omdat wij gratis verzending* bieden binnen Nederland, zullen we de kosten van een verzending binnen Nederland aftrekken van de verzendkosten naar België. Het bedrag wat dan overblijft zal het bedrag zijn wat wij in rekening brengen bij een verzending naar België.

 

Waarom zit mijn bestelling soms in een ‘gebruikte’ kartonnen doos en niet in een mooie nieuwe doos?
Wasbare luiers zijn beter voor het milieu. Omdat wij dit aspect van onze luiers heel erg belangrijk vinden, proberen we dit door te voeren in alles wat wij namens Wasbare Luiers doen, dus ook in de manier van verpakken en verzenden. Kartonnen dozen, mits natuurlijk nog schoon, heel en netjes, gebruiken we daarom opnieuw om bestellingen in te verzenden in plaats van dat we ze weggooien. Om de bestelling een vrolijk tintje te geven, worden al onze pakketjes ingepakt in kleurrijk en recyclebaar inpakpapier. Van die kartonnen doos zie je dus helemaal niets meer!

 

*Gratis verzending geld voor bestellingen vanaf €15 naar een adres binnen Nederland.