• Gratis verzending bij besteding vanaf € 15
  • Voordelig online shoppen!

2-delig systeem

2-delig systeem

Type:

Het 2-delige systeem zijn de zogenoemde bamboo fitted luiers. De binnenbroekjes van deze luiers zijn volledig van bamboe en het gebruiken van boosters is in principe niet nodig. Het 2-delig systeem werkt met een overbroekje van Pul, dit overbroekje kan meerdere verschoningen mee.

 

Materiaal:

De binnen luier is volledig gemaakt van bamboevezel en hierdoor erg absorberend. De overbroekjes zijn gemaakt van PUL (polyurethaan laminaat), dit is een kunstof laag die watedicht is maar toch ademt. Daarnaast is PUL heerlijk zacht en soepel voor perfect draagcomfort. De binnenluier en de broekjes zijn voorzien van drukkers. De luier en het overbroekje zijn door middel van de drukkers op de voorzijde verstelbaar van maat XS tot en met maat L. Dit maakt deze luier geschikt voor kindjes van ongeveer 3,5 a 4 tot 15 kilo. Doordat de luier zowel in hoogte als in omvang te verstellen, sluit deze altijd goed aan bij de beentjes en rond de buik. Groot voordeel van de drukkers is dat ze niet, in tegenstelling tot klittenband, hun plakkracht verliezen en dat ze in de wasmachine niet aan ander wasgoed blijven plakken.

 

Maat: 

Onze luier, zowel het binnenbroekje als het overbroekje, is door middel van de drukkers op de voorzijde verstelbaar van maat XS tot en met maat L. Dit maakt onze luier geschikt voor kindjes van ongeveer 3,5 a 4 tot 15 kilo. Door de luier zowel in hoogte als in omvang te verstellen, sluit deze altijd goed aan bij de beentjes en rond de buik. Groot voordeel van de drukkers is dat ze niet, in tegenstelling tot klittenband, hun plakkracht verliezen en dat ze in de wasmachine niet aan ander wasgoed blijven plakken.