• Gratis verzending bij besteding vanaf € 15
  • Voordelig online shoppen!

1-delig systeem

1-delig

Type: 

Het 1-delige systeem is een zogenaamde ‘pocket all in one luier.’ Pocket wil zeggen dat er aan de binnenkant van de luier ruimte is om 1 of meerdere absorberende inlages, kortweg boosters, in te stoppen. Door de hoeveelheid boosters aan te passen kun je zelf de absorptie van de luier bepalen. All in one wil zeggen dat de luier uit één stuk bestaat en tevens verstelbaar is in meerdere maten, dus zonder losse overbroekjes waar je kindje steeds uitgroeit.

 

Materiaal: 

Onze luier heeft een binnenzijde van heerlijk zacht en absorberend fleece. De boosters nemen het vocht op terwijl de fleece zacht en droog blijft aanvoelen aan de billen van jouw baby. De buitenzijde van de luier is gemaakt van PUL (polyurethaan laminaat), dit is een kunststof laag die waterdicht is maar toch ademt. Daarnaast is PUL heerlijk zacht en soepel, voor optimaal draagcomfort. De effen luiers hebben standaard een buitenzijde van PUL, maar sommige van de luiers met print hebben daaroverheen nog een extra pluche laagje, dit maakt de luiers nog zachter en heel knuffelbaar. Welke luiers een extra pluche buitenlaag (Minky) hebben staat in de productomschrijving.

 

Maat: 

Onze luiers zijn er in 2 maten. De standaard luier is door middel van de drukkers op de voorzijde verstelbaar van maat XS tot en met maat L. Dit maakt deze luier geschikt voor kindjes van ongeveer 3,5 a 4 tot 15 kilo. Door de luier zowel in hoogte als in omvang te verstellen, sluit deze altijd goed aan bij de beentjes en rond de buik. Groot voordeel van de drukkers is dat ze niet, in tegenstelling tot klittenband, hun plakkracht verliezen en dat ze in de wasmachine niet aan ander wasgoed blijven plakken.

We hebben ook nog bigsize luiers, deze luier is net wat groter dan de standaard luier en gaat dus langer mee, maar is ook pas vanaf ongeveer maat 68 te gebruiken. Voor het later starten met wasbare luiers zijn deze luiers ideaal.