Klantervaringen

Lees hier ervaringen van klanten die u voorgingen en hun wasbare luiers of andere producten bij ons bestelden.

Heeft u ook een klantervaring met Wasbare-luier.nl en wilt u deze delen met andere? Vul dan het formulier op deze pagina in.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(40)
<
(10) Claudia
09-10-13

Keurig nette service, luiers zijn nog niet in gebruik maar zien er heel mooi uit.

(9) Cristel
08-09-13

Hele goeie service en leuke, fijne luiers!

(8) tamara en jonathan
05-09-13

Goede servise mooie luiers en snel andwoord op al je vragen. De kleine is er nog niet dus van de kwaliteit durf ik niks te zeggen wel getest met water en blijft droog aanvoelen.

(7) Nicole
15-08-13

Ik wilde graag het grote pakket (van 250 euro) bestellen maar vond het best eng om zoveel geld uit te geven via internet. Ik heb toen even gebeld en was daarna gerustgesteld. Ik ben goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling, 1 wetbag was niet op voorraad dus die werd later gratis nagezonden. Moest er eventjes op wachten maar dat vond ik niet erg, alles werd netjes doorgegeven. Toen ik de luier binnen had (die waren wel meteen verzonden) had ik nog wat vragen over hoe ik de maat kon verstellen, hier kreeg ik snel een duidelijk antwoord op met filmpjes erbij. Wat mij betreft een aanrader!

(6) Lonneke
31-07-13

Ik heb een proefpakketje gewonnen via de Facebook-pagina en ben er erg tevreden over! De luiers zijn heel zacht en mijn zoontje lijkt er ook erg blij mee te zijn.

(5) Annemieke
16-07-13

De luiers zijn inmiddels bezorgd, hele snelle service dus! Luiers zijn ontzettend leuk en heerlijk zacht, blij mee! Bedankt!

(4) Annemieke
15-07-13

Zojuist mijn eerste bestelling gedaan bij Wasbare Luiers, nadat ik een aantal vragen had die snel en vriendelijk beantwoord werden. Ik ben benieuwd naar de luiers!

(3) Margriet
12-07-13

Zijn de inleggers ook los te koop? En waar zijn papieren inleggers te koop?
Het startpakket ziet er heel interessant uit in ieder geval!

(2) Aletta
11-07-13

Vooral voor het milieu wilde ik graag wasbare luiertjes proberen. Ons kindje is er nog niet, maar de luiertjes zien er goed van kwaliteit en lief uit. Kan niet wachten ze bij de kleine aan te trekken! Levering was snel en ik kreeg snel antwoord op al mijn vragen.

(1) Daan
11-07-13

Om geld te besparen heb ik een aantal wasbare luiers besteld via deze site. Dank je voor je snelle levering, duidelijke website en leuke luiers!

<