Klantervaringen

Lees hier ervaringen van klanten die u voorgingen en hun wasbare luiers of andere producten bij ons bestelden.

Heeft u ook een klantervaring met Wasbare-luier.nl en wilt u deze delen met andere? Vul dan het formulier op deze pagina in.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(40)
(20) Laura Wattel
22-08-14

Enige tijd voor de geboorte van onze dochter hebben wij het proefpakket besteld. De service is prima, de luiers zien er mooi uit en ik kon niet wachten tot we ze konden uit proberen!
Omdat ons meisje wat kleiner was dan verwacht, hebben we een aantal weken gewacht met het uitproberen van de luiers. Helaas hadden we meteen lekkage. Ook nadat we alle tips op de site ter harte hadden genomen. Ook het gebruiken van twee boosters heeft nog niet het gewenste effect. Iedere keer wordt het rompertje nat bij de beentjes, vooral bij haar rechterbeentje. Nou sluit het daar ook nog niet helemaal goed aan.
Omdat ik ze supermooi vind en echt enthousiast ben over de voordelen die wasbare luiers opleveren, wil ik het over een aantal weken nog een keer proberen. Ik ben benieuwd... Misschien werkt het wel goed als de beentjes van onze dochter wat dikker zijn.

(19) Ellis
15-08-14

Een aantal weken geleden het grote pakket besteld voor ons meisje wat nog geboren moet worden. De luiers zien er echt mooi uit en de service is ook toppie. Ik hoop dat de luiers straks bevallen!

(18) Stephanie
15-06-14

Ik wilde graag aan de wasbare luiers en na enig onderzoek vond ik deze luiers het beste. Ik ben erg tevreden met de luiers! Het duurde even voor mijn zoontje ze goed paste en het koste wat tijd tot we een goed systeem van verschonen, bewaren en wassen hadden maar nu zouden we niet anders willen. Ik heb ook het idee dat mijn zoontje minder last van uitslag heeft met wasbare luiers.
Ook zijn we tevreden over de service van wasbare-luier.nl. Ze werden snel toe gestuurd en als ik vragen had of een luier voortijdig kapot ging kon ik deze terug sturen en kreeg ik een nieuwe. Dank jullie wel!


(17) Anoniem
10-06-14

Wij gebruiken de luiers nu een week of 4 en zijn echt heel tevreden! We moesten er even handig in worden, in het begin een paar keer lekkage gehad maar dit was onze eigen 'fout.' Nu we weten waar we op moeten letten (zeer uitgebreide info op deze site!) komt lekkage niet meer voor. De luiers zien er super leuk uit, het wassen is makkelijk en onze dochter kan ze hopelijk nog heel lang aan. Wasbare luiers, bedankt, ook voor het beantwoorden van onze vele vragen!

(16) Britt
06-04-14

Ik Ben inmiddels al een tijdje bezig met de wasbare luiers en ik vind ze ideaal!
Het kost niet meer tijd dan wegwerpluiers Maar onze zoon ziet er nu wel extra Leuk uit in zn luiertjes met alle leuke printjes!
En het is ideaal om je nooit zorgen te hoeven maken of je wel nog genoeg luiers is huis hebt omdat er altijd luiers zijn !

Ook de Service is heel erg prettig, heel persoonlijk en snel!
Wij zullen er nog lang plezier aan hebben !


(15) Qute
12-03-14

Wij gebruiken de newborn luiers nu een week of 4 en zijn er erg tevreden over. In het begin paste ze de luiers nog niet goed en daarna was één booster eigenlijk niet meer genoeg, maar nu ze de luiers goed past en we meerdere boosters per luier gebruiken lekt ze niet meer door. Ze zien er prachtig uit bovendien.

(14) Jacqueline
04-03-14

De gok gewaagd en in 1 keer het grootste pakket besteld. Volgende dag al in huis! In een super leuk ingepakte doos trouwens, leuk extraatje. Had geen voorkeur voor prints of kleuren aangegeven dus kreeg 20 verschillende, zowel effen als met een printje. Luiers zien er super uit, mooie kwaliteit. Ik ben er blij mee!

(13) maria
02-12-13

Ik mis hier de ervaringen van mensen die de luiers al daadwerkelijk in gebruik hebben. Ik ben benieuwd te horen of ze in het gebruik bevallen. Heeft iemand daar misschien wat over te zeggen?

(12) Kristin
23-10-13

Superfijn in de communicatie en erg veel keus.
Had geen specifieke voorkeur voor prints/kleurtjes en uiteindelijk 20 verschillende luiers toegestuurd. Ben erg blij met het materiaal en de zachtheid ervan en kan niet wachten tot de baby erin gehesen kan worden (maar die is er nog niet)...
Het lijkt in ieder geval een koud kunstje met het inbrengen van de boosters en de verstelbaarheid van het luierbroekje zelf.
Tot dusver zijn we ontzettend blij met de aankoop; bedankt Team van WL!

(11) Remke
23-10-13

Voor het weekend een proefpakket besteld (eerst even testen of we het wat vinden voordat we voor het volledige pakket gaan) en na het weekend al in huis. Heel netjes en vrolijk ingepakt (alsof je een cadeautje via de post krijgt). Luiers zijn nog niet in gebruik maar zien er zo leuk vrolijk uit dat ik overtuigd ben dat ons kindje vrolijk door het leven zal gaan! En natuurlijk een stuk beter voor het milieu dan wegwerpluiers! Pakket kwam met een uitgebreide handleiding en kreeg gelijk antwoord op een aanvullende vraag. Nette service!