Klantervaringen

Lees hier ervaringen van klanten die u voorgingen en hun wasbare luiers of andere producten bij ons bestelden.

Heeft u ook een klantervaring met Wasbare-luier.nl en wilt u deze delen met andere? Vul dan het formulier op deze pagina in.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(40)
(30) Kathrin s.
27-06-16

Ik had vele vragen over de aanschaf van de luiers ivm tweeling zwangerschap. Ik heb altijd snel en goeie reactie/informatie terug gehad. Heel vriendelijke emails ontvangen en eeg meedenkend! Alles kon! Bedankt,
Groeten kathrin s.

(29) Marjan V
30-05-16

Ik ben heel tevreden. Big size proefpakket besteld. Snel geleverd. Mooie luiers en passen goed. Was beetje bang of het niet wat klein zou zijn. Maar dat is zeker niet zo. Nog een vraag over de boosters gesteld per mail en zelfs op zondag avond binnen enkele minuten reactie.

(28) Daan
13-04-16

Omdat wij wat minder afval willen produceren hebben wij de keuze gemaakt voor Wasbare Luiers. Wij hebben het pluspakket besteld - 15 luiers in 1 kleur en 5 met een motiefje erop.

Een motief was niet op voorraad en daarom is er netjes contact opgenomen, wij hebben toen gekozen voor een alternatieve print zodat de bestelling de volgende dag al verzonden kon worden. Het pakket was snel binnen, goed verpakt en wat een vrolijk gezicht als je alles op tafel hebt liggen. De luiers sluiten goed aan en in de nacht gebruiken wij een extra of twee extra boosters, dat past ook en zorgt voor wat extra opname.

Het is bijna zonde om onze kleine een broek aan te trekken want het ziet er zo grappig uit!

Heel erg bedankt voor de service en de leuke luiers!
Ook namens Sam



(27) Linda
23-03-16

Mijn kleine man is nu 6 week oud, en past de wasbare luier nu net. Ik heb eerst n proefpakket besteld en na verscheidene lekkages ivm dat mn mannetje nog te klein was, passen ze nu. geen lekkages meer. dus nu ga ik n groot pakket bestellen. goede ervaring dus! snelle bestelling, persoonlijke keuze in kleuren, luiers helemaal af te stellen zodat ze past ivm de vele drukknoopjes.

(26) Desirée
20-01-16

Kort geleden heb ik het proefpakket besteld. Vijf leuke luiers heb ik binnengekregen. We gebruiken ze met veel plezier. Overdag gebruik ik twee boosters, 's nachts gebruiken we een wegwerpluier omdat we met deze luier de nacht niet doorkomen. Zoonlief is 9 maanden.

(25) Karen
15-01-16

Vorige week hebben wij een proefpakket besteld en het was super snel binnen! Leuke print en mooie kleurtjes erin. Eerst een beetje huiverig ivm de kwaliteit van de luiers maar toen ik ze in mijn handen had was alle twijfel weg. Fijne stof en voor zover ik tot nu toe heb gezien van goede kwaliteit. Even door testen en dan misschien wel upgraden naar een groot pakket.

(24) Sylvia
09-01-16

Wij hebben bewust gekozen voor wasbare luiers en wasbare zoogcompressen. In onze gemeente worden pampers niet apart ingezameld en alleen het eerste levensjaar al gebruik je 2500 pampers, dat is een berg afval. Wij gebruiken nu al 16 maanden (vanaf de geboorte) naar tevredenheid wasbare luiers. De service van wasbare-luier.nl is uitstekend; snelle toezending en snelle beantwoording van vragen per mail.



(23) Marjan
06-01-16

Wij gebruiken sinds kort de wasbare luiers van wasbare-luier.nl. Toen we besteld hadden, hadden we de volgende dag de luiers al in huis! Leuke kleurtjes en printjes en goede kwaliteit. Dat met de fantastische service maakt ons grote fan van wasbare-luier.nl!

(22) Irene
03-01-16

Wat voelen deze luiers fijn aan de billen van ons dochtertje! We willen niet meer anders. Mooie kleuren, en een handig systeem met drukknoopjes waardoor de luiers altijd passen. Door de luiers na gebruik gelijk even om te spoelen hebben we bovendien geen nare luchtjes meer in huis. Prima service van Wasbare Luiers en snelle levering!

(21) Kirsten Schol
01-11-14

Wij gebruiken al ruim een maand de wasbare luiers. Ze bevallen ons erg goed. Het fijne aan www.wasbare-luier.nl is dat het betaalbaar is. Ik moet er wel goed op letten dat het bij de beentjes goed aansluit. Maar als ik hem dan een beetje omhoog trek zit het goed. Verder vind ik het zelf prettig om nu al 2 boosters erin te doen (onze dochter is 10 weken) Anders vond ik het toch een beetje vochtig voelen.