Klantervaringen

Lees hier ervaringen van klanten die u voorgingen en hun wasbare luiers of andere producten bij ons bestelden.

Heeft u ook een klantervaring met Wasbare-luier.nl en wilt u deze delen met andere? Vul dan het formulier op deze pagina in.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(39)
>
(39) Laurence
16-04-18

Nadat we snel reacties kregen op onze vragen hebben wij besloten een proefpakket voor het 2-delig syteem te bestellen. Deze hebben wij binnen een week ontvangen. We hebben de luiers laten weken en gewassen volgens de beschrijving. Vervolgens heb ik een luier met het buitenbroek er onder op de tafel gelegd en 200 ml water in de luier gegoten. De eerste 100 ml rustig en de 2de helft in één vloeiende beweging. Dit werd zonder problemen opgevangen door de luier en zelfs na het een nacht te laten liggen heeft het buitenbroekje ook de tafel droog gehouden. Dik geslaagd dus! We zullen snel meer bestellen en hopelijk kan ik in juni de ervaringen met onze zoon delen :)

(38) Marije Pronker
05-01-18

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Ik ga nu eerst allebei de luiers uitproberen en dan zal ik waarschijnlijk bijbestellen.

(37) Laura
14-10-17

Vooraf een aantal vragen gesteld via de mail, die heel snel en vakkundig (en zelfs in het weekend!) werden beantwoord.
Bij het proefpakket bestellen kon ik geen kleur opgeven, maar waarschijnlijk gezien m'n eerdere mail dat we het geslacht nog niet wisten is er een unisex kleur opgestuurd.
We begonnen na de geboorte eerst een tijdje met wegwerp, maar poeh, wat een afval komt daarvan! Nu een aantal keer tweedelig systeem geprobeerd en helemaal om. Drukkertjes werken erg goed (en wij hadden daarmee geen lekkage, terwijl we bij die met klittenband die we ook uitprobeerden dat wel hadden). Om de aanschafprijs hoeven we het ook niet te laten!

(36) Linda
23-06-17

Ik heb een proefpakket van het 2-delig systeem besteld. De luiers waren binnen 2 dagen in huis. De luiers zijn prettig in gebruik. Het is even wennen en een extra handeling, maar we hebben nog geen lekkages gehad. Onze dame lijkt het ook allemaal prima te vinden. Ze krijgt wel een groter kontje, dus moeten we er wel een beetje rekening mee houden bij het shoppen ;-) Ik vind het fijn op deze manier het milieu minder te belasten.

(35) Morgan
30-05-17

Ik gebruik de luiers nu al zo'n 8 maanden. Ik heb het eendelige systeem. Het duurde aan het begin even om de luiers onder de knie te krijgen en lekkage te voorkomen.
Ik had vooral lekkage aan de bovenkant van de luier, maar ik heb gemerkt dat als ik de inleggers ver naar boven schuif, zodat er voorin de luiers meer stof is als achterin, het niet meer doorlekt. Ik denk dat dit alleen bij eem jongen nodig is, aangezien daarbij de plas vooral aan de voorkant terechtkomt. Nu heb ik nooit meer lekkage. Ik gebruik altijd 1 standaard kunststof inlegger + een 3 of 5 laagse bamboeinlegger. Ook ben ik op een gegeven moment andere luiers voor de nacht gaan gebruiken; een tweedelig systeem bamboeluier.

Al met al ben ik nu tevreden met de luiers! Leuke printjes en makkelijk in gebruik! (Al denk ik dat hele onhandige mensen misschien moeite kunnen hebben met de twee inleggers mooi recht en netjes in de luier te stoppen. Als mijn man het doet zitten ze altijd als een soort prop helemaal verkreukeld xD)

(34) Helma
25-02-17

Het is even wennen met veel was vanwege doorlekken, maar als je eenmaal weet hoe het moet dan werkt het prima!
Alleen dunne poep is geen succes, dat loopt er bij ons langs. En in de nacht gebruik ik wel wegwerp voorlopig, dat is te veel urine voor iig de gewone booster.

(33) José boone
13-11-16

Supermooi overbroekje besteld. Leuk printje en lekt niet. Zit heel mooi om de totsbots luiers die ik al had. En supersnelle levering!

(32) Sipkje Zwerver
04-10-16

Met volle tevredenheid het proefpakket besteld en getest. Daarom nu ook yet complete pakket besteld.

Wat een top uitvinding.

(31) Nynke
04-07-16

Ik heb een proefpakket luiers besteld, dit werd de volgende dag al geleverd. Nu al een aantal weken de luiers in gebruik en ze bevallen goed. Tot nu toe gebruik ik ze met 1 booster erin, maar ik denk dat ik er straks wel meer nodig ga hebben omdat 1 booster dan niet genoeg is.

(30) Kathrin s.
27-06-16

Ik had vele vragen over de aanschaf van de luiers ivm tweeling zwangerschap. Ik heb altijd snel en goeie reactie/informatie terug gehad. Heel vriendelijke emails ontvangen en eeg meedenkend! Alles kon! Bedankt,
Groeten kathrin s.

>